Onze WordPress Power pakketten

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Waarom kiezen voor WordPress Power?

Snelste servers

Dankzij de snelste processoren presteert een pakket op onze power servers vaak beter dan bij de een VPS/dedicated servers.

Betrouwbaar

Power servers draaien in de cloud. Bij hardware problemen pakt een ander cluster automatisch de werkzaamheden over.

Speciaal voor WordPress

Diverse optimalisaties en features speciaal voor WordPress. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen en innoveren regelmatig om onze dienstverlening nog verder te verbeteren.

De belangrijkste voordelen

Speedboost plugin

De allersnelste caching plugin die WordPress direct met de server laat praten via LiteSpeed techniek. Reactietijden dalen drastisch en de maximum verzoeken per seconde stijgen enorm.

Malware scanner

Wij scannen regelmatig websites op malware. Via uw control panel kunt u ook zelf deze resultaten inzien.

Email

Indien u kiest voor email dan is er IMAP/POP3 support, forwarders, autoreply en basis spamfiltering. Natuurlijk kunt u ook gewoon uw Microsoft Exchange of Google for Business koppelen.

Imagemagick

Dankzij ImageMagick wordt de kwaliteit van verkleinde plaatjes vele malen beter (vereist plugin).

Naadloos overstappen

Bestaande website? Indien gewenst helpen wij u met een naadloze migratie van uw website én email.

EasyApp

Bespaar tijd met EasyApp; clonen, backups, importeren, updaten en nog veel meer met enkele clicks

Automatische WordPress updates

Eén klik backups

Gratis staging

Gratis SSL certificaat

Heb je managed hosting al overwogen?

Altijd bij Hostdeko

Meer techische specifcaties

 • PHP 7.1 , PHP 7.2 en PHP 7.3
 • MySQL 5.6
 • HTTP/2
 • Ioncube support
 • Mod_rewrite
 • 100% SSD opslag
 • Imagemagick php
 • SNI
 • DNS beheer
 • PHP opcaching
 • Cronjobs
 • Bezoekersstatistieken
 • Litespeed

Veelgestelde vragen

Zodra uw betaling binnen is gaan wij direct automatisch opleveren. Betaalt u online, bijvoorbeeld via iDeal of Paypal, dan lukt dat binnen een minuut! Betaalt u via een bankoverschrijving dan kan dit, afhankelijk van uw bank, een aantal werkdagen duren.

Domeinregistratie bij Hostdeko is realtime en geautomatiseerd. Indien u een geldige verhuiscode opgeeft dan zal het domein per direct worden verhuisd. Door de manier waarop het internet werkt (DNS cache) zal het resultaat hiervan 4 tot maximaal 24 uur later merkbaar zijn.

Wij raden dan ook altijd aan bij een verhuizing nog niet de echte verhuiscode in te vullen. Zo kunt u eerst op uw gemak de website verhuizen en testen.

Het is zeker mogelijk om gebruik te maken van automatische incasso. De eerste betaling zal in dat geval wel altijd via iDeal moeten worden voldoen. Daarmee maken wij het benodigde mandaat.

Dat gaat heel makkelijk. Indien u meerdere domeinen op dezelfde account gebruikt dan kunt u tijdens het inloggen kiezen welk domein u op dat moment wilt beheren. Zo kunt u bijvoorbeeld per domein de statistieken bekijken, een SSL beveiligingscertificaat installeren of email accounts aanmaken.

Een Fair User Policy houdt in dat u bij overmatig gebruik niet direct wordt afgesloten en ook geen facturen ontvangt. In plaats daarvan zullen wij bij structurele overschrijding in overleg naar een oplossing zoeken.

Wat is fair? Hostdeko is graag transparant. Standaard houden wij voor pro pakketten een richtlijn aan van 10 keer de afgenomen opslagruimte. Dit is twee keer zoveel als bij onze Fast SSD hosting pakketten. Bij 15 GB SSD opslagruimte is dit dus 150GB dataverkeer.

U hoeft zich normaal gesproken echt geen zorgen te maken over uw dataverbruik. Mocht u dit toch doen dan kunt u altijd uw actuele dataverbruik uitlezen op uw MyHostdeko account. Dit werken wij dagelijks bij.

Hostdeko is graag eerlijk en transparant: Voor Magento webwinkels raden wij speciale Magento Hosting aan.

Waarom? Het Magento platform is niet efficient en vereist hierdoor significant meer rekenkracht en ram geheugen. Dit betekent dat wij of de cpu en ram resources van uw winkel moeten beperken, of dat u andere klanten lastig valt. Magento draait dan ook het beste op zijn eigen VPS (virtual private server).

Dit is overigens iets dat wij op aanvraag voor u kunnen regelen. Vraag gerust sales naar de mogelijkheden.

Uw website verhuizen naar Hostdeko is geen probleem! Indien u graag hulp ontvangt met de verhuizing dan kunt u gebruik maken van onze verhuisservice. Bent u een nieuwe klant dan helpen wij u kosteloos 30 minuten (voldoende voor 90% van de websites).

Om een domein te verhuizen heb je een verhuiscode nodig; de EPP code. Deze EPP code vraag je bij je huidige hosting bedrijf op, voor je contract afloopt. Tijdens uw bestelling geeft u aan dat u reeds een domein bezit en deze naar Hostdeko wil verhuizen. Indien het opgegeven domein inderdaad bestaat dan zal om de verhuiscode worden gevraagd.

Om downtime te voorkomen is het handig om de correcte verhuiscode pas later door te geven. Op die manier kunt u alvast uw website overzetten. Natuurlijk moet u dan later de correcte code nog wel even aan de support doorgeven!

Alle prijzen op de website zijn exclusief BTW, tenzij anders vermeld. Zakelijke klanten kunnen de BTW zelf terugvragen aan de belastingdienst.