Over Hostdeko

Hostdeko is anders dan onze concurrenten. Wij zijn zelf ooit begonnen als WordPress blog met snelheidsproblemen. Nadat de zoveelste web hosting partij het probleem naar ons terug speelde, hebben wij besloten dat het ook anders moet kunnen. Het resultaat is een hosting bedrijf waar snelheid en meedenken met de klant centraal staat.

Het ontstaan van Hostdeko

Hostdeko is opgericht na een zoektocht naar een betrouwbare hosting partner. Het begon allemaal een blog genaamd Gameplayinside. Toen deze website populair werd bleek de huidige hosting partij resource limieten te hebben en werd de website steeds trager. Na verschillende providers te hebben geprobeerd werd één ding duidelijk: ze richten zich allemaal op kosten en geven weinig om de snelheid.

Dit was voor ons niet acceptabel: de snelheid van pagina’s is essentieel voor een website afhankelijk van reclame inkomsten. Immers hoe sneller de website hoe langer bezoekers op de website blijven en hoe meer bezoekers via Google binnenkomen.

Er werd besloten dan maar zelf in de hosting te voorzien. Sedeko werd geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en al snel kregen onze bezoekers in minder dan 25 milliseconde de gewenste pagina te zien. Deze nieuwe snelheid verhoogde onze bezoekersaantallen met 500% in één maand! Na 5 maanden bleken er zonder storing miljoenen pagina’s te zijn geserveerd aan bezoekers uit de hele wereld (182 landen).

Hierdoor werd besloten dat wij deze snelheid en betrouwbaarheid gaan delen met andere bedrijven en consumenten. Onder de merknaam Sedeko voorzien wij sinds eind 2014 tevreden klanten van webhosting.

Hostdeko staat voor

01.

Snelheid

minder klanten per server combineren wij met het jaarlijks kiezen van de beste hardware, datacenters en software combinaties

02.

Cloud

door in te zetten op de cloud is onze hosting betrouwbaar en kunnen wij snel inspelen op nieuwe technieken

03.

Service

Van website optimalisatie, SSL implementatie tot aan SEO verbeteren en het aanmaken van nieuwe pagina’s, in overleg is vrijwel alles mogelijk

04.

Groen

Alle hosting pakketten zijn geplaatst bij Nederlands Co2 neutrale datacenters

Belangrijke informatie

  • Kamer van Koophandel: 60869615
  • BTW nummer: NL001971257B60
  • IBAN: NL88 INGB 0006 5263 42
  • BIC: INGBNL2A
  • Postadres: Woutertje Pietersestraat 8, 4906JJ Oosterhout
  • Hostdeko is een geregistreerde handelsnaam van Sedeko
  • Telefoon voor toeleveranciers: +31 (0)76 750 6640