WordPress

Wij hebben veel ervaring met WordPress en geven jouw website graag een opfrisbeurt.

WordPress versnellen

Na verloop van tijd kan een WordPress website dichtslibben door een overvloed aan plugins, duplicaten van revisies en andere rommel.

Hostdeko geeft jouw WordPress installatie een opfrisbeurt. Wij starten met het opschonen van je database en het identificeren van tabellen die veel groter zijn dan normaal.

Daarna draaien we een analyse om te achterhalen welke plugins de boel vertragen. Op basis hiervan kijken we of bepaalde plugins geschrapt dan wel vervangen kunnen worden. Lukt dat niet dan geven we een advies.

Na het opschonen installeren en configureren we een caching plugin die ervoor zorgt dat bezoekers, en Google, jouw website nog sneller kunnen bezoeken. Tot slot zorgen wij er ook voor dat browser caching is ingeschakeld zodat een bezoeker niet elk bezoek alle plaatjes opnieuw hoeft te downloaden.

Database verkleinen

Oude revisies opruimen

Plugin analyse

Caching plugin installatie

browser caching inschakelen

WordPress Pagespeed optimalisatie

Een sneller server en een opgeschoonde website is voor veel SEO tootljes niet voldoende. Daar wordt de nadruk gelegd op hoe effectief alles aan de browser wordt aangeboden. Zo wordt er gekeken hoe snel de bezoeker iets te zien krijgt, of de scripts wel op de juiste plaats worden ingeladen, of de CSS wel netjes is gecomprimeerd, enz.

Om deze score te verbeteren zijn extra plugins nodig. Deze plugins vertragen de website vaak weer een beetje en de kunst is dan ook vooral de balans vinden tussen deze scores en de snelheid van de website. Daarnaast is een foutje zo gemaakt waardoor de hele styling van de website op hol slaat.

Hostdeko neemt alle aspecten van de GTmetrix adviezen mee en verbetert de score van jouw website. Natuurlijk zonder dat de werking van je website wordt gehinderd.

PageSpeed Score GTmetrix

YSlow Score

Leverage Browser caching

Minify CSS, HTML en JavaScript

Optimize images

Defer parsing of javascript

WordPress SSL Implementatie

Beveilig een bestaande WordPress website met SSL versleuteling.

Wij maken een backup, installeren een (gratis) SSL certificaat en passen uw website aan om gebruik te maken van https. Inclusief installatie gratis let’s encrypt SSL certificaat

Het bovenstaande bevat standaard 30 minuten troubleshooting voor het oplossen van zogenaamde ‘mixed content’ waarschuwingen. Is dat niet voldoende, bijvoorbeeld omdat er extra aanpassingen aan de database nodig zijn, dan is meerwerk op basis van ons uurtarief altijd mogelijk.

Gratis let's encrypt certificaat

Installatie SSL certificaat

Aanpassingen WordPress

Mixed content waarschuwing oplossen mogelijk

Uitgebreid EV certificaat mogelijk

Hostdeko staat voor

01.

Snelheid

minder klanten per server combineren wij met het jaarlijks kiezen van de beste hardware, datacenters en software combinaties

02.

Cloud

door in te zetten op de cloud is onze hosting betrouwbaar en kunnen wij snel inspelen op nieuwe technieken

03.

Service

Van website optimalisatie, SSL implementatie tot aan SEO verbeteren en het aanmaken van nieuwe pagina’s, in overleg is vrijwel alles mogelijk

04.

Groen

Alle hosting pakketten zijn geplaatst bij Nederlands Co2 neutrale datacenters

Maak een belafspraak

Wij overleggen graag even telefonisch voor we aan de slag gaan. Wij streven ernaar om binnen 3 werkdagen u met één van onze specialisten in contact te brengen. Zo spreekt u direct iemand met kennis van zaken.