Hostdeko in English

Wat is Webhosting?

Wil je dat jouw website te bereiken is via het internet? Dan heb je webhosting nodig: het huren van een stukje schijfruimte op een server. Wij verzorgen het beheer en onderhoud van deze server. Daar hoef je je dus geen zorgen over te maken. Bovendien laadt je website bij ons sneller dan bij de concurrentie.

Wij streven naar 100% tevreden klanten

Gemiddelde op basis van 8 tests in Mei 2015.

Eén seconde sneller laden resulteert in:

%

meer bezochte pagina's

%

betere klanttevredenheid

%

hogere conversie

Snelle websites krijgen een hogere positie in Google

Op PcInside.info kregen wij 2 maanden na de overstap naar Hostdeko 350% meer bezoekers, de inhoud was ongewijzigd!

Kies het pakket dat bij je past

Webhosting voor jou of je bedrijf

De beste oplossing voor de meeste websites. Snel, betaalbaar en zonder poespas.

Ideaal voor bedrijven. Beheer al je zakelijke websites vanuit één pakket bij één partij. Pro Webhosting ondersteunt SSL certificaten, eigen IP adressen en staan op onze nóg snellere pro servers.

R
Razendsnelle laadtijd van je website
R
CO2 neutrale hosting
R

Onze voordeligste pakketten

R
Geactiveerd op Pro servers
R

Beheer tot 15 websites vanuit één account, bespaar tijd!

R
SSL certificaten en eigen IP adres (optioneel)

Webhosting om door te verkopen

Op zoek naar snelle en betrouwbare Webhosting voor meerdere projecten en/of klanten? Kies dan voor Webdesign Reseller Cloud. Deze pakketten worden opgeleverd op onze Cloud servers. Ideaal voor iedereen die met veel websites werkt, waaronder webdesigners.

Een reseller pakket op basis van een Managed VPS. Wij regelen het beheer en u ervaart alleen de voordelen! Zo is er nog meer rekenkracht per website beschikbaar, kunt u standaard gebruik maken van SSL en optimaliseren wij de server voor uw websites. Ideaal voor iedereen de hoogste eisen aan de kwaliteit van hosting.

R

Super flexibel: betaal per website

R

Bespaar veel tijd op uw onderhoud en beheer

R

Van 3 tot 100 websites

R
Super flexibel: betaal per website
R
Volledig managed: uw eigen server zonder de nadelen
R
Vanaf 10 websites

Hosting is passie: onze media websites

Hostdeko is opgericht omdat wij niet tevreden waren met de kwaliteit en de snelheid die bestaande hosting-bedrijven ons boden.

Gameplayinside.com

Meer dan 1.2 miljoen bezoekers genoten het afgelopen jaar van reviews en tips over games.

PcInside.info

PcInside probeert heldere, overzichtelijke en begrijpelijke informatie te verschaffen aan iedereen die geïnteresseerd is in hardware!

WordPressInside.com

WordPress gerelateerde tutorials.

De voordelen van Hostdeko

Hostdeko is opgericht omdat wij niet tevreden waren met de kwaliteit en de snelheid die bestaande hosting-bedrijven ons boden.

Groene hosting

Wij gebruiken efficiënte en CO2 neutrale datacenters. Met een power usage effectiveness (PUE) van 1.2 behoren deze tot de groenste datacenters ter wereld. Bovendien draaien al onze diensten in de cloud. Zelfs ons promotionele printwerk is klimaat neutraal.

Voordelige domeinregistratie

Bij een hosting pakket hoort natuurlijk een domein. Hostdeko rekent eerlijke en transparante prijzen, bij ons bent u nooit te duur uit. Wij zijn tot wel 75% goedkoper! Ergens anders goedkoper? Pas dan op wat u in het tweede jaar betaalt.

Snelste Hosting van Nederland

Waar de concurrentie het liefst zo veel mogelijk klanten op één server propt, kiest Hostdeko voor een andere route. Wij stellen snelheid centraal. Dat betekent minder klanten per server, snellere hardware en een schaalbare cloud infrastructuur.

Nederlandse servers

Hostdeko maakt gebruik van Tier III datacenters in Amsterdam; Equinix AM3 en The Datacenter Group. Beide datacenters beschikken over 24/7 on-site security en engineers. We peeren met AMS-IX waar ongeveer 600 ISP’s, carriers, providers en hosting diensten van over de hele wereld met elkaar in verbinding staan.

Gratis verhuisservice

Overstappen is niet altijd even makkelijk. Gelukkig hebben wij ruim voldoende ervaring om een naadloze overstap mogelijk te maken.

Op elk moment upgraden

Niet zeker welk pakket het beste bij je past? Geen probleem! Een pakket is op elk moment eenvoudig via Myhostdeko te upgraden.

Veelgestelde vragen over Webhosting

Hoe snel wordt mijn pakket opgeleverd na bestelling?

Zodra uw betaling binnen is gaan wij direct automatisch opleveren. Betaalt u online, bijvoorbeeld via paypal, dan lukt dat binnen een minuut! Betaalt u via een bankoverschrijving dan kan dit, afhankelijk van uw bank, een werkdag duren.

Let op dat bij een domeinverhuizing vaak een handmatige goedkeuring is vereist aan onze kant. Ook in het weekend controleren wij onze bestellingen.

Hoe registreer ik alleen een domeinnaam?

Via de domeinregistratie pagina kun je de gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de bestel knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.

Kan ik mijn website verhuizen?

Uw website verhuizen naar Hostdeko is geen probleem! Indien u graag hulp ontvangt met de verhuizing dan kunt u gebruik maken van onze gratis verhuisservice.

Om een domein te verhuizen heb je een verhuiscode nodig; de EPP code. Deze EPP code vraag je bij je huidige hosting bedrijf op, voor je contract afloopt. Tijdens uw bestelling geeft u aan dat u reeds een domein bezit en deze naar Hostdeko wil verhuizen. Indien het opgegeven domein inderdaad bestaat dan zal om de verhuiscode worden gevraagd.

Om downtime te voorkomen is het handig om de correcte verhuiscode pas later door te geven. Op die manier kunt u alvast uw website overzetten. Natuurlijk moet u dan later de correcte code nog wel even aan de support doorgeven!

 

Hoe kan Hostdeko zo snel zijn?

Onze concurrenten plaatsen duizenden klanten op één server om zo hun winst te maximaliseren. Hostdeko plaatst veel minder gebruikers op dezelfde server. Ook zorgen wij dat onze servers sneller zijn. Bovendien maken wij gebruik van de nieuwste cloud technieken om snel capaciteit bij te schalen indien nodig.

Wordt mijn pakket automatisch verlengd?

Je pakket wordt automatisch verlengd. Indien gewenst kunt je dit zelf op myHostdeko uitschakelen. Normaal gesproken ontvang je 30 dagen voor het einde van je betalingstermijn een nieuwe factuur.

Hoe zit het met de BTW?

Alle prijzen op de website zijn exclusief BTW, tenzij anders vermeld. Zakelijke klanten kunnen de BTW zelf terugvragen aan de belastingdienst.

Hoe kan ik betalen?

Hostdeko ondersteunt diverse betaalmethoden waaronder iDeal, Paypal, Bancontact (België) en bitcoins. Overboeken op onze rekening bij ING is ook geen probleem, natuurlijk duurt het dan wel langer voor wij de betaling ontvangen.

Voor bestaande klanten is het ook mogelijk via automatische incasso te betalen (SEPA), lekker makkelijk!