Webmaster Ondersteuning

Wil je een nieuw logo? Is je website gecrashed en heb je hulp nodig met het terug plaatsen van een backup? Wil je weten waarom jouw website en 503 melding geeft? Heb je een paar extra mailboxen nodig maar geen tijd om dit zelf in te regelen? Onze webmasters staan voor je klaar om te helpen met jouw website en hosting diensten.

Troubleshooting

Backup recovery

Website aanpassen

Website vertalen

Hulp op afstand

Hoe werken wij

Voor vragen over de werking van uw hosting pakket kunt u natuurlijk gewoon bij onze support terecht. Maar soms is er meer nodig. Denk hierbij aan werkzaamheden die een webdesigner of SEO expert zou uitvoeren.

Op rekening

Vooral geschikt voor wat grotere opdrachten en diensten waarbij van te voren niet goed te vast te stellen is hoeveel tijd nodig is zoals hulp op afstand. Wij doen inschattingen op basis van ‘best effort’. Komen wij onverwachts rare dingen tegen dan zullen wij contact opnemen. Kleine tegenvallers gaan via meerwerk.

Webdesign: € 50,00 /uur standaard (€ 75,00 /uur voor spoed)

SEO: €75,00 /uur standaard (€ 100,00 /uur voor spoed)

Meerwerk: Maximaal 30 minuten op basis van nacalculatie, of maximaal 20% bij grotere opdrachten.

Minimum: 30 minuten

Prepaid strippenkaart

Ideaal voor kleinere of frequente aanpassingen aan uw website of gerelateerde diensten. U koopt van te voren tijd in en wij schrijven de opdrachten van uw tegoed af.

Minimum afwaardering: 5 minuten per opdracht.

Her-activatie: Verlopen strippenkaarten kunnen gereactiveerd worden door een nieuwe bestelling te plaatsen.