Hostdeko in English

Wat is Managed Hosting?

Met Managed WordPress Hosting nemen wij de technische handelingen van u over, zoals server setup, beveiliging, updates, backups, etc. We zullen zelfs de MySQL database voor u optimaliseren.

Dit betekent dat u al uw tijd kunt besteden aan wat voor u belangrijk is. Of het nu gaat om ontwerpen en het schrijven van content of het genieten van uw onderhoudsvrije website.

Waarom WordPress?

WordPress is een Open Source Content Management systeem en blogging platform. Dit lijkt ingewikkeld, maar in feite is het een zeer gebruiksvriendelijk systeem. WordPress stelt u in staat om pagina’s en artikelen te creëren zonder kennis van programmeren.  Met behulp van thema’s kunt u uw stijl en ontwerp heel gemakkelijk aan uw wensen aanpassen.

Gebruiksvriendelijkheid was een belangrijke voorwaarde bij de ontwikkeling van WordPress; geen wonder dat meer dan 22% van alle websites met WordPress tot stand zijn gekomen. Met meer dan 60 miljoen downloads kun je spreken van een groot succes!

Waarom Hostdeko?

Hostdeko is ontstaan bij gebrek aan een bestaande partij die aan onze eisen van snelheid en uptime tegen een redelijke prijs voldoet. Veel bedrijven beloven wel ongelimiteerde bandbreedte en opslag tegen bodemprijzen maar het resultaat is dat de server overbelast raakt, wat tot traagheid bij het laden van pagina’s leidt. Hostdeko biedt kwaliteit voor een redelijke prijs!

Wij vinden hosting belangrijk; dat zou u ook moeten doen!

Wij bieden de volgende Managed WordPress Hosting pakketten aan

Start

Voor de beginnende blogger
10/maand
 • SSD opslag: 1GB
 • Databundel: Onbeperkt
 • WordPress: geinstalleerd
 • WordPress updates: automatisch
 • Domeinnaam: gratis
 • SSL: inbegrepen
 • Server: Cloud
Bestel nu

Medium

Populaire blogger
15/maand
 • SSD opslag: 10GB
 • Databundel: Onbeperkt
 • WordPress: geinstalleerd
 • WordPress updates: automatisch
 • Domeinnaam: gratis
 • SSL: inbegrepen
 • Server: Cloud
Bestel nu

Large

Grootverbruiker
20/maand
 • SSD opslag: 20GB
 • Databundel: Onbeperkt
 • WordPress: geinstalleerd
 • WordPress updates: automatisch
 • Domeinnaam: gratis
 • SSL: inbegrepen
 • Server: Cloud
Bestel nu
p
Prijzen zijn exclusief BTW.
p
Een gemiddeld content management systeem neemt tot 40MB aan ruimte in. Op 1GB kunt u ongeveer 1000 jpg afbeeldingen opslaan.

WordPress voorgeïnstalleerd

Wij weten precies hoe we WordPress moeten installeren, dus waarom zou u de moeite nemen om dit zelf uit te vinden? Na ontvangst van uw betaling sturen wij u de URL, de admin gebruikersnaam en het wachtwoord toe en u kunt beginnen met bloggen!

 

Gratis domein

In onze pakketten is een gratis domein inbegrepen. Kies uit de volgende mogelijkheden: . com, eu, nl, be, uk, co.uk, me.uk, org.uk, net, org, biz, info. Voor andere extensies brengen we een kleine toeslag in rekening.

 

Tijdelijk domein

Weet u niet of uw domein beschikbaar is? Wij zorgen voor een tijdelijk domein! Zodra u weet welk domein u wilt hebben, geeft u dit aan ons door en verplaatsen wij uw website van uw tijdelijke domein naar uw nieuwe url. Geheel gratis!

 

Voorgeïnstalleerd met de beste plugins

Er zijn zoveel geweldige plugins, hoe weet u wat de beste plugins zijn? Onze Managed WordPress Hosting pakketten worden voorgeïnstalleerd geleverd met plugins die we zelf op onze website(s) gebruiken! U mag de beste SEO, caching, editor en Google Analytics plugins verwachten.

 

 

Backup strategie

We bewaren een dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse backup van je account. In feite maken we dagelijks een snapshot van je website, maar in plaats van deze te overschrijven, bewaren we een 2-8 dagen oude en een 9-38 dagen oude versie. Dus als er iets fout gaat, heb je altijd 3 backups om op terug te vallen.

Automatische WordPress updates

Je hoeft je geen zorgen meer te maken hoe je WordPress up-to-date houdt. WordPress wordt automatisch ge-update naar nieuwe versies en de laatste security releases! Geen zorgen, we maken altijd een backup en bewaren deze 14 dagen.

 

Automatische Plugin en thema updates

We kunnen uw plugins en thema’s ook automatische updaten! Omdat sommige klanten css direct naar het thema overzetten is deze optie standaard uitgezet.

 

Klaar om te gaan bloggen met WordPress Managed hosting?

Bestel hier uw hosting pakket

Veelgestelde vragen over Managed WordPress SSD Hosting

Hoe snel wordt mijn pakket opgeleverd na bestelling?
Zodra uw betaling binnen is gaan wij direct automatisch uw webhosting pakket opleveren. Betaalt u online, bijvoorbeeld via paypal, dan lukt dat binnen een minuut! Betaalt u via een bankoverschrijving dan kan dit, afhankelijk van uw bank, een werkdag duren.

De WordPress installatie zelf wordt uitgevoerd door één van onze medewerkers. Wij leveren 7 dagen per week pakketten op. Ook in het weekend controleren wij onze bestellingen. U kunt binnen een dag aan de slag.

Kan ik mijn website verhuizen?
Uw website verhuizen naar Hostdeko is geen probleem! Indien u graag hulp ontvangt met de verhuizing dan kunt u gebruik maken van onze gratis verhuisservice.

Om een domein te verhuizen heb je een verhuiscode nodig; de EPP code. Deze EPP code vraag je bij je huidige hosting bedrijf op, voor je contract afloopt. Tijdens uw bestelling geeft u aan dat u reeds een domein bezit en deze naar Hostdeko wil verhuizen. Indien het opgegeven domein inderdaad bestaat dan zal om de verhuiscode worden gevraagd.

Om downtime te voorkomen is het handig om de correcte verhuiscode pas later door te geven. Op die manier kunt u alvast uw website overzetten. Natuurlijk moet u dan later de correcte code nog wel even aan de support doorgeven!

 

Hoe kan Hostdeko zo snel zijn?
Onze concurrenten plaatsen duizenden klanten op één server om zo hun winst te maximaliseren. Hostdeko plaatst veel minder gebruikers op dezelfde server. Ook zorgen wij dat onze servers sneller zijn. Bovendien maken wij gebruik van de nieuwste cloud technieken om snel capaciteit bij te schalen indien nodig.

Wordt mijn pakket automatisch verlengd?
Je pakket wordt automatisch verlengd. Indien gewenst kunt je dit zelf op myHostdeko uitschakelen. Normaal gesproken ontvang je 30 dagen voor het einde van je betalingstermijn een nieuwe factuur.

Hoe zit het met de BTW?
Alle prijzen op de website zijn exclusief BTW, tenzij anders vermeld. Zakelijke klanten kunnen de BTW zelf terugvragen aan de belastingdienst.

Hoe zit het met backups?
Bij dit pakket stellen wij onze Installatron software zo in dat er altijd 1 dagelijkse, 1 wekelijkse en 1 maandelijkse backup direct vanaf uw DirectAdmin controle paneel beschikbaar is. Dit kost u helemaal niets.

Bovendien beschikt Hostdeko over een uitgebreid archief. Wij maken dagelijkse een  backups van uw website en bewaren er 60. Voor backups uit dit archief vragen wij een kleine vergoeding.