Hostdeko in English

Wat is Fast SSD Hosting?

Fast SSD Hosting draait probleemloos jouw website, of dat nu WordPress, Joomla of iets anders is. We noemen het niet voor niets Fast; de meeste webhosting providers stoppen duizenden websites samen op één grote server. Het resultaat; een traag ladende website die jouw geduld én dat van je bezoekers op de proef stelt. Hostdeko pakt het anders aan, bij ons laadt dezelfde website sneller!

Ondernemer? Kijk ook eens naar onze Pro pakketten
R

Inclusief Email

R

Werkt met elk content management systeem

R

Ons voordeligste pakket

R

Super snelle web hosting

Eén seconde sneller laden resulteert in:

Een hogere positie in Google

%

meer bezochte pagina's

%

betere klanttevredenheid

%

hogere conversie

Voor wie is Fast SSD Hosting geschikt?

Iedereen

Fast SSD Hosting is de beste oplossing voor de meeste websites. Of je nu WordPress, Joomla of een html pagina gebruikt, het zal altijd goed werken. Beheer je pakket makkelijk met het wereldberoemde DirectAdmin control panel. Al onze data centers zijn CO2 neutraal dus daar hoef je het ook niet voor te laten.

Sinds 2015 zijn wij tevreden klant van Hostdeko voor onze web hosting. Hostdeko zorgt ervoor dat onze website snel reageert en heeft goed geholpen met de nieuwsbrief.

Ciska

Ondernemer, Cisser Hairstyling

Wij streven naar 100% tevreden klanten

Wanneer een ander pakket?

R

Ben je een ondernemer?

Kijk dan eens naar onze pro pakketen. Deze zijn nog sneller, staan op een aparte server en je kunt  meerdere websites vanuit één pakket te beheren. Bovendien worden er meer backups gemaakt

R

Ben je een Webdesigner of verkoop je zelf hosting?

Kijk dan eens naar onze Webdesign Reseller pakketten

R

Heb je een Magento winkel?

Die zijn niet toegestaan op ons Fast Hosting platform. Binnenkort komen wij met speciale Magento pakketten.

Upgrade uw pakket op elk moment!

Waarom Fast SSD Hosting?

Super snel

Hostdeko maakt gebruik van SSD’s en meer dan voldoende RAM voor snelle laadtijden. Wij combineren snelle laadtijden met minder gebruikers per ip adres wat resulteert in hogere pageranks voor onze klanten!

Groen

Onze datacenters zijn CO2 neutraal!

RAM Opcache

RAM caching aan de server kant zorgt voor sterk gereduceerde laadtijden van uw php bestanden. Hiervoor hoeft u niets te configureren!

Bestandsrechten

Onze goed geconfigureerde servers zorgen ervoor dat u kunt updaten zonder problemen met bestandsrechten.

DirectAdmin en Easy Update

DirectAdmin is een krachtig en gebruiksvriendelijk controle paneel. Installeer WordPress, Jooma, Phpbb en honderdan andere web apps met één muisklik!

We bieden de volgende Fast SSD Hosting pakketten aan

10% korting bij betaling per twee jaar!

Fast Basic

Instap pakket
48/jaar
 • SSD opslag: 1 GB
 • Dataverkeer: 10 GB
 • MySQL databases: 2
 • App-installaties: 2
 • E-mail accounts: 5
 • SSL Ondersteuning: Optioneel
 • Server: Cloud
Bestel nu

Fast Medium

Lekker ruim
96/jaar
 • SSD opslag: 10 GB
 • Dataverkeer: 50 GB
 • MySQL databases: 10
 • App-installaties: 10
 • E-mail accounts: 25
 • SSL Ondersteuning: Inclusief
 • Server: Cloud
Bestel nu

Fast Large

Grootverbruikers
120/jaar
 • SSD opslag: 20 GB
 • Dataverkeer: 100 GB
 • MySQL databases: 99
 • App-installaties: 99
 • E-mail accounts: 99
 • SSL Ondersteuning: Inclusief
 • Server: Cloud
Bestel nu
p

Onze prijzen zijn exclusief BTW vereist voor Nederlandse consumenten.

p

Met 1 GB dataverkeer kan een gemiddelde website 1000 bezoekers per maand verwerken. Het standaard pakket met 25GB kan dus circa 25.000 bezoekers per maand verwerken.

p

Een gemiddeld content management systeem neemt tot 40MB aan ruimte in. Op 1GB kunt u ongeveer 1000 jpg afbeeldingen opslaan.

Websites die wij hosten laden significant sneller

Supersnelle Webhosting

Wat we doen voor uw snelheid

De meeste hosting bedrijven richten zich op de kosten. Ze bieden hosting tegen bodemprijzen. Hostdeko richt zich meer op de snelheid dan op de kosten! Want wat is het nut van een goedkope website als niemand die bezoekt! Dit doen wij om snelle websites te kunnen leveren:

Waarom snelheid belangrijk is

Wist u dat de laadtijd van uw website extreem belangrijk is? Onderzoek toont aan dat een 1-seconde laadtijd van een pagina:

Onze servers hebben

R

Laatste SSD opslag techniek

R

Snellere servers

R

Minder gebruikers per server

R

Meer dan genoeg RAM geheugen

Een laadtijd van 1 seconde kan resulteren in

R

16% lagere klanttevredenheid

R

7% minder conversies

R

Daling in de ranking van de zoekmachines

R

11% minder bezochte pagina's

Wij zijn sneller

Bij Hostdeko hebben we gemerkt dat websites die wij hosten significant sneller laden! Om dit te bevestigen hebben wij een test uitgevoerd, zie de figuur hiernaast. Deze test is gebaseerd op een WordPress website met het bekende Divi thema. De reactietijd (latency) is steeds met tussenpozen van minimaal 2 uur gemeten. Hiermee simuleerden we een senario waarbij de site enige tijd geen bezoekers heeft gehad. Hierdoor staat uw website niet langer in het snelle RAM geheugen maar moeten alle bestanden weer bij elkaar worden gezocht. Zo weet u echt hoe snel uw hosting provider is!

Groene Web Hosting

Milieubewust

Bij Hostdeko proberen we milieubewust te werken. Hiervoor maken we gebruik van CO2 neutrale datacenters. De power usage effectiveness (PUE), hoe efficiënt er met stroom wordt omgegaan, van deze datacenters is 1.2. De beste score in zijn klasse. Daarnaast maken we gebruik van stroombesparende technieken zoals de cloud (virtualisatie) en SSD’s in plaats van harde schijven.

Onze datacenters zijn:

R

100% groene stroom

R

C02 neutraal

R

PUE ratio minder dan 1.2

R

ISO14001 gecertificeerd

R

Tier 3+ rated

Uw php pagina’s versnellen volledig automatisch!

RAM Opcache

De Hostdeko servers zijn uitgerust met OpCache technologie. Deze techniek zorgt er voor dat php gebaseerde websites (denk aan WordPress, Joomla, PhpBB, Drupal, enz) veel sneller kunnen worden geladen.

Hoe werkt een OpCache?

Uw php bestanden bevatten programmeer code die voor mensen leesbaar is. Met deze taal kan de computer echter niet veel. Er wordt dan ook eerst vertaald naar zogenaamde machine taal. Het resultaat van deze stap is echter elke keer hetzelfde. Het bestand is immers niet verandert! De OpCache techniek onthoud dan ook het resultaat en plaatst dit in het snelle RAM geheugen. Hierdoor is uw bestand niet alleen sneller beschikbaar, de verwerking kost ook minderd tijd en rekenkracht! Zo laad uw website merkbaar sneller.

OpCache en Fast SSD Hosting

Al onze Fast SSD Hosting pakketten delen samen een OpCache op basis van een first-in-first out principe. Het kan dus voorkomen dat wanneer uw site een tijdje niet is bezocht hij niet meer in de OpCache staat. Wanneer elke milliseconde telt dan raden wij aan te upgraden naar onze Pro servers, deze beschikken over een significant grotere OpCache. Het is tijdens de bestelling van Fast SSD mogelijk te verhuizen naar een Pro server. U kunt natuurlijk ook een Pro SSD Hosting pakket afsluiten.

Update uw WordPress met één druk op de knop!

Bestandsrechten

Goed geconfigureerde servers

Wij gebruiken virtualisatie technieken die ervoor zorgt dat elke website onder zijn eigen gebruikersnaam “draait”.  Hierdoor zijn bestandsrechten op gebruikers niveau voldoende voor uw apps (zogenaamde 775 en 644 rechten). Dit maakt uw site niet alleen veiliger, het voorkomt ook dat u fouten tegenkomt bij het installeren en updaten van Apps.

Uw voordeel

R

Geen onveilige 777 bestandsrechten nodig

R

Update uw website zonder foutmeldingen over schrijfrechten

R

Maak gebruik van caching plugins zonder foutmeldingen over bestandsrechten

R

Veiliger

Uitleg bestandsrechten en schrijffouten

Elk bestand binnen uw hosting account heeft een optie die bepaalt wie het bestand mag lezen, schrijven en uitvoeren. Hierbinnen wordt onderscheid gemaakt tussen de eigenaar, groep en publiek. Bij de meeste hosting providers zal uw website worden uitgevoerd onder de gebruikersnaam “apache”. Hierdoor ontstaat een probleem wanneer uw websites als WordPress en Joomla probeert te updaten.

U upload immers bestanden onder uw eigen gebruikersnaam en u bent de eigenaar. De website (“apache”) voert handelingen uit, deze is wat de server betreft geen eigenaar en mag deze dus niet schrijven naar het bestand. Dit is alleen op te lossen door de onveilige bestandsrechten toe te kennen waarbij het publiek mag schrijven naar het bestand (zogenaamde 777 rechten).

Hostdeko voorkomt dit probleem door de website onder uw gebruikersnaam uit te voeren. Hiermee is de website automatisch eigenaar van de bestanden en kan er met de striktste bestandsrechten probleemloos worden beschreven. Bovendien zorgt dit ervoor dat andere klanten uw bestanden niet kunnen uitlezen.

Eén van de beste controlepanelen

DirectAdmin Controlepaneel

n

DirectAdmin

DirectAdmin is een krachtig en gebruiksvriendelijk controle paneel. Het biedt een ton aan functionaliteit en alles is beschikbaar met een paar klikken in uw favoriete browser. U kunt bijvoorbeeld backups maken en terugzetten, een file manager gebruiken, MySQL databases maken en veel meer.

DirectAmin biedt ook de mogelijkheid om uw e-mail eenvoudig te beheren. U kunt onder andere e-mail accounts opzetten, het forwarden van mail instellen en automatische antwoorden instellen.

R

Gebruiksvriendelijk controle paneel

R

Creëer e-mail accounts met één klik

R

Creëer een MySQL database met één muisklik

R

Statistieken van het verkeer op uw website

R

Creëer en herstel back-ups

Ondersteunt meer dan 100 verschillende apps

Hostdeko Easy Update

Easy Update

Hostdeko Easy Update is een uitbreiding op uw DirectAdmin controlepaneel. Easy Update biedt enorm veel functionaliteit. Met één klik kunt u blogs, foto galerijen, formulieren, winkels en andere web applicaties installeren. Deze applicaties worden direct vanuit de server overgezet, waardoor u niet duizenden bestanden hoeft te uploaden naar de server. Daarnaast biedt Easy Update de mogelijkheid om back-ups te maken en uw installaties te updaten. U kunt zelfs email ontvangen wanneer belangrijke updates beschikbaar zijn!

R

Installeer met één muisklik

R

Backup management

R

Notificaties

Technische specificaties:

Php

Wij hosten op basis van de nieuwste php 5.6 en php 7.0. De laatste versnelt uw website met 40%!

MySQL

Met MySQL 5.6 databases kunt u onder andere forums, WordPress, Joomla en Drupal gebruiken.

RAM Opcache

Onze Cloud servers hebben een gedeelde Opcache. Opcache RAM verlaagt laadtijden van php pagina’s drastisch. Dit gaat volledig automatisch!

Email

Creëer email accounts om emails te versturen en te ontvangen op uw domein!

Uitgebreide Email functionaliteit

U kunt automatische antwoorden instellen, email automatisch doorsturen en mail lijsten aanmaken. SpamAssasin is standaard ingeschakeld

Tijdelijk Domein

U heeft altijd toegang tot uw pakket op het tijdelijke domein gebaseerd op het IP adres van de server en de naam van uw account

CGI

Gebruik CGI scripts op uw website

Cronjobs

Creër uw eigen Cronjobs

SNI

Wij ondersteunen SNI zodat u SSL certificaten kunt gebruiken zonder dedicated IP adres aan te schaffen

9

mod_rewrite

Gebruik mod_rewrite om uw website te versnellen

DNS Beheer

Volledig DNS beheer over het domein in uw Fast SSD pakket.

Veelgestelde vragen over Fast SSD Hosting

Hoe snel verhuist Hostdeko mijn domein
Domeinregistratie bij Hostdeko is realtime en geautomatiseerd. Indien u een geldige verhuiscode opgeeft dan zal het domein per direct worden verhuisd. Door de manier waarop het internet werkt (DNS cache) zal het resultaat hiervan 4 tot maximaal 24 uur later merkbaar zijn.

Wij raden dan ook altijd aan bij een verhuizing nog niet de echte verhuiscode in te vullen. Zo kunt u eerst op uw gemak de website verhuizen en testen.

Hoe snel wordt mijn pakket opgeleverd na bestelling?
Zodra uw betaling binnen is gaan wij direct automatisch opleveren. Betaalt u online, bijvoorbeeld via iDeal of Paypal, dan lukt dat binnen een minuut! Betaalt u via een bankoverschrijving dan kan dit, afhankelijk van uw bank, een werkdag duren.
Kan ik meerdere websites op mijn Fast SSD Hosting plaatsen?
Dat kan, je kunt gebruik maken van subdomeinen of mappen. Indien je meerdere domeinen wil gebruiken dan raden wij aan te upgraden naar Pro SSD Hosting. Deze pakketten ondersteunen standaard 3 domeinen en zijn uit te breiden naar 15. Daarnaast bieden onze Webdesign Reseller pakketten ook de mogelijkheid om meerdere domeinen vanuit één pakket te beheren.
Kan ik mijn website verhuizen?
Uw website verhuizen naar Hostdeko is geen probleem! Indien u graag hulp ontvangt met de verhuizing dan kunt u gebruik maken van onze gratis verhuisservice.

Om een domein te verhuizen heb je een verhuiscode nodig; de EPP code. Deze EPP code vraag je bij je huidige hosting bedrijf op, voor je contract afloopt. Tijdens uw bestelling geeft u aan dat u reeds een domein bezit en deze naar Hostdeko wil verhuizen. Indien het opgegeven domein inderdaad bestaat dan zal om de verhuiscode worden gevraagd.

Om downtime te voorkomen is het handig om de correcte verhuiscode pas later door te geven. Op die manier kunt u alvast uw website overzetten. Natuurlijk moet u dan later de correcte code nog wel even aan de support doorgeven!

Fair Use Policy databundel, hoe werkt dat?
Een Fair User Policy houdt in dat u bij overmatig gebruik niet direct wordt afgesloten en ook geen facturen ontvangt. In plaats daarvan zullen wij bij structurele overschrijding in overleg naar een oplossing zoeken.

Wat is fair? Hostdeko is graag transparant. Standaard houden wij voor pro pakketten een richtlijn aan van 5 keer de afgenomen opslagruimte. Bij 5 GB SSD opslagruimte is dit dus 25GB dataverkeer. Voor de meeste gebruikers is dit ruim voldoende. Let erop dat onze pro pakketten over een ruimere Fair Use Policy van 10x de opslag ruimte beschikken.

U hoeft zich normaal gesproken echt geen zorgen te maken over uw dataverbruik. Mocht u dit toch doen dan kunt u altijd uw actuele dataverbruik uitlezen op uw MyHostdeko account. Dit werken wij dagelijks bij.

Mag ik Fast SSD Hosting doorverkopen?
Nee, Fast SSD Hosting is alleen voor eigen gebruik. Indien u hosting wilt doorverkopen dan bestaan daar de Webdesigner pakketten voor.
Mag ik een Magento Webshop draaien op Fast SSD Hosting?
Hostdeko is graag eerlijk en transparant: Voor Magento webwinkels raden wij speciale Magento Hosting aan.

Waarom? Het Magento platform is niet efficient en vereist hierdoor significant meer rekenkracht en ram geheugen. Dit betekent dat wij of de cpu en ram resources van uw winkel moeten beperken, of dat u andere klanten lastig valt. Magento draait dan ook het beste op zijn eigen VPS (virtual private server).

Dit is overigens iets dat wij op aanvraag voor u kunnen regelen. Vraag gerust sales naar de mogelijkheden.

Ondersteunt Hostdeko SNI voor SSL certificaten?
Ja Hostdeko ondersteunt SNI. U kunt dus ook zonder dedicated IP adres gebruik maken van een SSL certificaat. Houdt er wel rekening mee dat gebruikers met oude besturingssystemen (Windows XP en ouder) uw website niet als veilig zullen herkennen.
Hoe kan Hostdeko zo snel zijn?
Onze concurrenten plaatsen duizenden klanten op één server om zo hun winst te maximaliseren. Hostdeko plaatst veel minder gebruikers op dezelfde server. Ook zorgen wij dat onze servers sneller zijn. Bovendien maken wij gebruik van de nieuwste cloud technieken om snel capaciteit bij te schalen indien nodig.
Wordt mijn pakket automatisch verlengd?
Je pakket wordt automatisch verlengd. Indien gewenst kunt je dit zelf op MyHostdeko uitschakelen. Normaal gesproken ontvang je 30 dagen voor het einde van je betalingstermijn alvast een nieuwe factuur.
Hoe zit het met de BTW?
Alle prijzen op de website zijn exclusief BTW, tenzij anders vermeld. Zakelijke klanten kunnen de BTW zelf terugvragen aan de belastingdienst.
Hoe zit het met Backups?
Hostdeko maakt dagelijks backups van uw website, dit gebeurt in de nacht. Dit kost u niets. Heeft u problemen? Dan kunt u tegen een vergoeding kunt u backups uit ons archief opvragen.

Het backup schema van de Fast SSD pakketten noemen wij 7 + 3 schema. Dit houdt in dat wij backups van de laatste 7 dagen bewaren én 3 backups van de eerste van de maand. Op 12 Juli kunt u dus terug naar een willekeurige dag uit de laatste week, of u kunt terug naar 1 Juli, 1 Juni of 1 Mei.

Bij Pro SSD pakketten hanteren wij een uitgebreider 30 + 12 schema.

Natuurlijk kunt u ook zelf backups maken.