Hostdeko in English

Domein Registratie

SSL Certificaten

R

Binnen 1 minuut geregeld

R

Bespaar tot 75%

R

Pas online contactinformatie aan

R

Gratis domein parkeren

R

Gratis DNS Beheer en redirects bij alle hosting pakketten

R

Scherp geprijsd

R

Gratis installatie voor hosting klanten

R

Keuze uit diverse leveranciers

R

Wildcard certificaten

R

Multidomein certificaten

Een domeinnaam is een uniek adres op internet dat bestaat uit een naam (bijvoorbeeld Hostdeko) en een extensie (bijvoorbeeld .nl). Dankzij de domeinnaam hoeven bezoekers van uw website niet te weten op welke server uw website zich bevindt. Deze informatie volgt automatisch uit de domeinnaam wanneer deze wordt ingetypt. Een domein registratie kost geld omdat hij wordt vastgelegd bij de officiele instanties, bijvoorbeeld SIDN voor de Nederlandse .nl extensie.

Met een SSL certificatie kan uw website via https worden bezocht. Via HTTPS wordt informatie versleuteld die tijdens het bezoek naar de website wordt verstuurd. Dit is wel zo prettig en vaak zelfs verplicht. Bijvoorbeeld wanneer het gaat om persoonsgegevens zoals bij contact formulieren en bestellingen. Bovendien kan een SSL certificaat het vertrouwen in uw website flink verhogen.

Hosting is passie: onze media websites

Hostdeko is opgericht omdat wij niet tevreden waren met de kwaliteit en de snelheid die bestaande hosting-bedrijven ons boden.

Gameplayinside.com

Meer dan 1.2 miljoen bezoekers genoten het afgelopen jaar van reviews en tips over games.

PcInside.info

PcInside probeert heldere, overzichtelijke en begrijpelijke informatie te verschaffen aan iedereen die geïnteresseerd is in hardware!

WordPressInside.com

WordPress gerelateerde tutorials.